Επιλέξτε την Επισκευή Desktop που χρειάζεστε

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης. 

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%

Εγκατάσταση Windows

2800

Windows με Back up

4500

Αφαίρεση ιών desktop

2500

Καθαρισμός – Υπερθέρμανση

2000

Αναβάθμιση Desktop

1500

Εγκατάσταση περιφερειακών

1800

Εγκατάσταση software

1200

Εγκατάσταση Antivirus

2500

Ανάκτηση δεδομένων

4500

Kαινούργιο desktop

2800

Ανάκτηση κωδικών

1500

Γνωρίζουμε πως το Desktop είναι σημαντικό εργαλείο της καθημερινότητας σας και σε περίπτωση που έχει πάθει κάποια βλάβη, έχετε ανάγκη για γρήγορη επισκευή. Στην JetService μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά.
Αν σας έχουν πει κάπου αλλού πως το Desktop σας δεν επισκευάζεται, φέρτε το στην JetService για μια δεύτερη γνώμη. Η διάγνωση εξάλλου θα γίνει εντελώς δωρεάν.

Στην JetService σεβόμαστε την αξία των χρημάτων που έχετε ξοδέψει για την αγορά ενός Desktop.
Συνεπώς εργαστήκαμε πολύ σκληρά ώστε να μπορούμε να παρέχουμε τα απαιτούμενα μέσα και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αποκατάσταση βλαβών παντός είδους και για οποιαδήποτε μοντέλο.

Οι τιμές επιδιόρθωσης στην εταιρεία μας, απέχουν κατά πολύ από αυτές των αντιπροσωπειών και άλλων εταιρειών όπου καθιστούν την επισκευή να γίνεται ασύμφορη αναγκάζοντας τον πελάτη να πετάει τον υπολογιστή του και κατά συνέπεια τα χρήματά του.

Θέλετε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας; Σας κάνουμε προτάσεις για το τι χρειάζεται για να πετύχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση στον Η/Υ σας.
Ότι κι αν χρειάζεστε σχετικά με την αναβάθμιση του υπολογιστή σας είμαστε σε θέση να σας το προσφέρουμε άμεσα και πάντα με προσεκτικές μεθόδους εγκατάστασης και απεγκατάστασης συσκευών.
Αναλαμβάνουμε επίσης την εγκατάσταση, επιδιόρθωση κι αναβάθμιση του software του υπολογιστή σας συμπεριλαμβανομένου του λειτουργικού συστήματος, με προτεραιότητα στο ελεύθερο λογισμικό.
Πάντα με γνώμονα το δικό σας συμφέρον σας, σε περίπτωση βλάβης του hardware του υπολογιστή σας, πριν σας προτείνουμε την αντικατάσταση του διερευνούμε την πιθανότητα επισκευής του.
Τέλος αναλαμβάνουμε το backup των αρχείων σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επισκευη desktop

Χάλασε η συσκευή σας;

Επισκευή με ένα κλικ!

Πατήστε εδώ