Επισκευή Tablet

Γνωρίζουμε πως το Tablet είναι σημαντικό εργαλείο της καθημερινότητας σας και σε περίπτωση που έχει πάθει κάποια βλάβη, έχετε ανάγκη για γρήγορη επισκευή Tablet Στην JetService μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά.
Αν σας έχουν πει κάπου αλλού πως το Tablet σας δεν επισκευάζεται, φέρτε το στην JetService για μια δεύτερη γνώμη. Η διάγνωση εξάλλου θα γίνει εντελώς δωρεάν.

Στην JetService σεβόμαστε την αξία των χρημάτων που έχετε ξοδέψει για την αγορά ενός Tablet. Συνεπώς εργαστήκαμε πολύ σκληρά ώστε να μπορούμε να παρέχουμε τα απαιτούμενα μέσα και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αποκατάσταση βλαβών παντός είδους και για οποιαδήποτε μάρκα και μοντέλο Tablet.
Οι περισσότερες εταιρίες προτείνουν λύσεις τύπου ανακύκλωσης κτλ. και προσπαθούν να σας πουλήσουν καινούργιο Tablet δήθεν φθηνότερα.
Εμείς εν αντιθέσει είμαστε σε θέση να αποκαταστήσουμε σχεδόν κάθε είδους βλάβη του υπολογιστή σας και αυτό είναι και το πρώτο μας μέλημα.
Οι τιμές μας, απέχουν κατά πολύ από αυτές των αντιπροσωπειών και άλλων εταιρειών.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή κάθε βλάβης που μπορεί να παρουσιάσει το Tablet σας. Καλύπτουμε όλες τις βλάβες όλων κατασκευαστών και όλων των μοντέλων Tablet όπως και όλους τους τύπους iOs, Android και Windows Tablets. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις σε κάθε βλάβη Tablet, γρήγορα, αξιόπιστα και στις οικονομικότερες τιμές.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή όλων των μοντέλων Tablet και όλων των κατασκευαστών, όπως:
Samsung – Apple – Asus – Lenovo – PiPO – LG – OEM – Nokia κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, ή για το κόστος επισκευής βλάβης Tablet επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιλέξτε την υπηρεσία που χρειάζεστε

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αλλαγή home button tablet

Αλλαγή του κεντρικού κουμπιού πλοήγησης της συσκευής σας σε περίπτωση που δεν λειτουργεί λόγω φθοράς

Αλλαγή μπαταρίας tablet

Σε περίπτωση που δεν φορτίζει ή η διάρκεια ζωής της είναι μικρή η μπαταρία σας έχει ανάγκη αντικατάστασης.

Αλλαγή πίσω όψης tablet

Αν η πίσω όψη του tablet σας έχει φθαρεί από την καθημερινή χρήση και δείχνει άσχημα με ραγίσματα και γρατζουνιές, σας την αντικαθιστούμε και η συσκευή σας δείχνει σαν καινούργια.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Επισκευή θύρας εισόδου tablet

Επισκευή της θύρας εισόδου σε περίπτωση που η συσκευή σας δεν φορτίζει, δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή ή δεν κουμπώνει καλά το καλώδιο φόρτισης.

Επισκευή αναγνώστη κάρτας SIM

Σε περίπτωση που η συσκευή σας δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM.

Επισκευή κουμπιών ήχου και έναρξης

Αντικατάσταση των πλαϊνών κουμπιών της συσκευής σας τα οποία φθείρονται και δεν λειτουργούν σωστά λόγω συνεχούς χρήσης.

Επισκευή οθόνης tablet

Ραγισμένη, σπασμένη ή δυσλειτουργική οθόνη tablet; Θα σας κάνουμε μια συμφέρουσα προσφορά για αντικατάσταση της!

Επισκευή βρεγμένου tablet

Αναλαμβάνουμε να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε την όποια βλάβη έχει υποστεί η συσκευή σας λόγω της έκθεσής της στο νερό. Η διάγνωση φυσικά είναι δωρεάν.

Επισκευή δόνησης tablet

Επισκευή του vibrator motor του tablet σας σε περίπτωση που δεν λειτουργεί πια.

Επισκευή ηχείου tablet

Αν δεν ακούτε καλά το συνομιλητή σας, παρεμβάλλονται παράσιτα στη συνομιλία σας ή ο ήχος είναι υπερβολικά χαμηλός, το ηχείο του tablet σας χρειάζεται επισκευή.

Επισκευή κεραίας 4G

Αν έχετε αδύναμο σήμα, αδυναμία σύνδεσης ή διακεκομμένη σύνδεση τότε ίσως η κεραία 4G του tablet σας χρειάζεται αντικατάσταση.

Επισκευή κεραίας Wi-Fi

Αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο wi-fi έστω κι αν είστε κοντά σε πομπό, πρέπει να ελεγχθεί η κεραία του tablet σας για ενδεχόμενη βλάβη.

Επισκευή μητρικής πλακέτας tablet

Διαθέτοντας άρτιο εξοπλισμό και υψηλή τεχνογνωσία εντοπίζουμε το πρόβλημα στη μητρική του tablet και μετά από επικοινωνία μαζί σας προχωρούμε στην επισκευή του.

Επισκευή μικροφώνου tablet

Βλάβη που εντοπίζεται από τα παράπονα των συνομιλητών μας ότι δεν μας ακούνε ή ότι υπάρχουν παράσιτα στη γραμμή ακόμη και όταν το σήμα μας είναι δυνατό.

Επισκευή κάμερας tablet

Αν η κάμερα της συσκευής σας δεν λειτουργεί, η εφαρμογή της κάμερας δεν ανοίγει ή οι φωτογραφίες εμφανίζονται θολές και κακής ποιότητας τότε επιβάλλεται ο έλεγχος και η επισκευή της κάμερας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ