Επισκευή Smartphone

Γνωρίζουμε πως το Smarthpone είναι σημαντικό εργαλείο της καθημερινότητας σας και σε περίπτωση που έχει πάθει κάποια βλάβη, έχετε ανάγκη για γρήγορη επισκευή. Στην jetservice μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά στην επισκευή Smartphone. Αν σας έχουν πει κάπου αλλού πως το Smarthpone σας δεν επισκευάζεται, φέρτε το στο jetservice, σχεδόν πάντα μπορούμε να το επισκευάσουμε.

Στην jetservice σεβόμαστε την αξία των χρημάτων που έχετε ξοδέψει για την αγορά ενός ενός Smarthpone. Αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση βλαβών παντός είδους και για οποιαδήποτε μάρκα και μοντέλο Smarthpone. Οι περισσότερες εταιρίες προτείνουν λύσεις τύπου ανακύκλωσης κτλ. και προσπαθούν να σας πουλήσουν καινούργιο Smarthpone δήθεν φθηνότερα.
Εμείς εν αντιθέσει είμαστε σε θέση να αποκαταστήσουμε σχεδόν κάθε είδους βλάβη του υπολογιστή σας και αυτό είναι και το πρώτο μας μέλημα. Οι τιμές επιδιόρθωσης στην εταιρεία μας, απέχουν κατά πολύ από αυτές των αντιπροσωπειών και άλλων εταιρειών. Δεν θέλουμε η επισκευή να γίνεται ασύμφορη αναγκάζοντας σας να πετάξετε τον υπολογιστή σας και κατά συνέπεια τα χρήματά σας.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή κάθε βλάβης που μπορεί να παρουσιάσει το κινητό σας. Καλύπτουμε όλες τις βλάβες όλων κατασκευαστών και όλων των μοντέλων tablet όπως και όλους τους τύπους iOs, Android και Windows Tablets. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις σε κάθε βλάβη tablet, γρήγορα, αξιόπιστα και στις οικονομικότερες τιμές.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή Smartphone όλων των μοντέλων και όλων των κατασκευαστών, όπως:
Samsung – Apple – Asus – Lenovo – PiPO – LG – OEM – Nokia κτλ…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επισκευή κινητών, ή για το κόστος τιμή τιμοκατάλογο επισκευής βλάβης κινητών επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιλέξτε την επισκευή που χρειάζεστε

ΑΛΛΑΓΕΣ

 • Αλλαγή home button κινητού
  Αλλαγή του κεντρικού κουμπιού πλοήγησης της συσκευής σας σε περίπτωση που δεν λειτουργεί λόγω φθοράς
 • Αλλαγή μπαταρίας κινητού
  Σε περίπτωση που δεν φορτίζει ή η διάρκεια ζωής της είναι μικρή η μπαταρία σας έχει ανάγκη αντικατάστασης.
 • Αλλαγή πίσω όψης κινητού
  Αν η πίσω όψη του κινητού σας έχει φθαρεί από την καθημερινή χρήση και δείχνει άσχημα με ραγίσματα και γρατζουνιές, σας την αντικαθιστούμε και η συσκευή σας δείχνει σαν καινούργια.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

 • Επισκευή θύρας εισόδου κινητού
  Επισκευή της θύρας εισόδου σε περίπτωση που η συσκευή σας δεν φορτίζει, δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή ή δεν κουμπώνει καλά το καλώδιο φόρτισης.
 • Επισκευή αναγνώστη κάρτας SIM
  Σε περίπτωση που η συσκευή σας δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM.
 • Επισκευή κουμπιών ήχου και έναρξης
  Αντικατάσταση των πλαϊνών κουμπιών της συσκευής σας τα οποία φθείρονται και δεν λειτουργούν σωστά λόγω συνεχούς χρήσης.
 • Επισκευή οθόνης κινητού
  Ραγισμένη, σπασμένη ή δυσλειτουργική οθόνη κινητού; Θα σας κάνουμε μια συμφέρουσα προσφορά για αντικατάσταση της!
 • Επισκευή βρεγμένου κινητού
  Αναλαμβάνουμε να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε την όποια βλάβη έχει υποστεί η συσκευή σας λόγω της έκθεσής της στο νερό. Η διάγνωση φυσικά είναι δωρεάν.
 • Επισκευή δόνησης κινητού
  Επισκευή του vibrator motor του κινητού σας σε περίπτωση που δεν λειτουργεί πια.
 • Επισκευή ηχείου κινητού
  Αν δεν ακούτε καλά το συνομιλητή σας, παρεμβάλλονται παράσιτα στη συνομιλία σας ή ο ήχος είναι υπερβολικά χαμηλός, το ηχείο του κινητού σας χρειάζεται επισκευή.
 • Επισκευή κεραίας 4G
  Αν έχετε αδύναμο σήμα, αδυναμία σύνδεσης ή διακεκομμένη σύνδεση τότε ίσως η κεραία 4G του κινητού σας χρειάζεται αντικατάσταση.
 • Επισκευή κεραίας Wi-Fi
  Αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο wi-fi έστω κι αν είστε κοντά σε πομπό, πρέπει να ελεγχθεί η κεραία του κινητού σας για ενδεχόμενη βλάβη.
 • Επισκευή μητρικής πλακέτας κινητού
  Διαθέτοντας άρτιο εξοπλισμό και υψηλή τεχνογνωσία εντοπίζουμε το πρόβλημα στη μητρική του κινητού και μετά από επικοινωνία μαζί σας προχωρούμε στην επισκευή του.
 • Επισκευή μικροφώνου κινητού
  Βλάβη που εντοπίζεται από τα παράπονα των συνομιλητών μας ότι δεν μας ακούνε ή ότι υπάρχουν παράσιτα στη γραμμή ακόμη και όταν το σήμα μας είναι δυνατό.
 • Επισκευή κάμερας κινητού
  Αν η κάμερα της συσκευής σας δεν λειτουργεί, η εφαρμογή της κάμερας δεν ανοίγει ή οι φωτογραφίες εμφανίζονται θολές και κακής ποιότητας τότε επιβάλλεται ο έλεγχος και η επισκευή της κάμερας.
Επισκευή οθόνης spartphone Xiaomi

Επισκευή οθόνης spartphone Xiaomi

Επισκευή οθόνης spartphone Xiaomi

Αλλαγή Οθόνης σε Samsung

Επισκευή οθόνης spartphone Xiaomi

Αντικατάσταση οθόνης σε Samsung

Χάλασε η συσκευή σας;

Επισκευή με ένα κλικ!

Πατήστε εδώ