Επισκευή Mac

Στην JetService προσφέρουμε αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις και για την αγαπημένη σας συσκευή Apple για την επισκευή Mac. Είτε πρόκειται για ραγισμένη οθόνη, για βλάβη στην εκκίνηση, για προβλήματα με το iCloud. Αν η συσκευή σας έχει γίνει πολύ αργή, εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την επαγγελματική μας γνώμη πάντα με γνώμονα το οικονομικό σας συμφέρον.

Λίγα πράγματα μπορούν να μας χαλάσουν περισσότερο την ημέρα από το iPhone μας που δεν φορτίζει, το MacBook που δεν ανάβει ή το iPad που έχει παγώσει. Μην απελπίζεστε και σπεύστε γρήγορα στην JetService.

Οποιαδήποτε επισκευή κι αν χρειαστείτε στην JetService διαθέτουμε την εμπειρία να την διαχειριστούμε και μάλιστα σε τιμές λογικές. Δουλεύουμε με ταχύτητα και αποδοτικότητα ώστε να επιστρέψετε στις επαγγελματικές ή προσωπικές σας υποχρεώσεις το συντομότερο δυνατόν.

Οι πιο συχνές βλάβες που αντιμετωπίζουμε είναι οι παρακάτω:

Καθαρισμός Mac

Εγκατάσταση Windows

Εγκατάσταση OSX

Backup & Restore

Αλλαγή σκληρού δίσκου

Αναβάθμιση Mac

Εγκατάσταση Software

Αλλαγή Πληκτρολογίου

Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και πάνω απ’ όλα η αγάπη για την τεχνολογία, μας δίνουν την δυνατότητα να επισκευάσουμε κάθε βλάβη! Στη JetService έχουμε εμπειρία χρόνων στην υποστήριξη και τις επισκευές. Νεότεροι και παλαιότεροι έχουμε μια κοινή εμμονή: να σας βοηθήσουμε να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία από ένα προϊόν. Μετρώντας ήδη δέκα χρόνια στο χώρο των επισκευών η εταιρία μας κατέχει πολύ καλά το μαγικό τρίπτυχο της τεχνολογίας, καινοτομίας και εμπειρίας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε οικονομικές και ποιοτικές λύσεις στον ταχύτερο δυνατό χρόνο. Η Jet Service αναγνωρίζει την ανάγκη των πελατών για άμεση και γρήγορη υποστήριξη γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει μια δυνατή και άρτια καταρτισμένη ομάδα τεχνικών, τους Jetonauts!

Χάλασε η συσκευή σας;

Επισκευή με ένα κλικ!

Πατήστε εδώ