Επιλέξτε την Επισκευή Laptop που χρειάζεστε

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης. 

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%

Εγκατάσταση Windows

2800

Windows με Back up

4500

Αντικατάσταση οθόνης

2500

Αφαίρεση ιών laptop

2500

Καθαρισμός – Υπερθέρμανση

3200

Αναβάθμιση laptop

1500

Επισκευή μητρικής

7000

Επισκευή κάρτας γραφικών

8000

Εγκατάσταση software

1200

Εγκατάσταση Antivirus

2500

Θύρες DC JACK – USB

4500

Ανάκτηση δεδομένων

4500

Αντικατάσταση Πληκτρολογίου

2000

Αρχική Εγκατάσταση

2800

Ανάκτηση κωδικών

1500

Γνωρίζουμε πως το Laptop είναι σημαντικό εργαλείο της καθημερινότητας σας και σε περίπτωση που έχει πάθει κάποια βλάβη, έχετε ανάγκη για γρήγορη επισκευή. Στην JetService μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά με την επισκευή Laptop.
Αν σας έχουν πει κάπου αλλού πως το Laptop σας δεν επισκευάζεται, φέρτε το στην JetService για μια δεύτερη γνώμη. Η διάγνωση εξάλλου θα γίνει εντελώς δωρεάν.

Στην JetService σεβόμαστε την αξία των χρημάτων που έχετε ξοδέψει για την αγορά ενός ενός Laptop.
Συνεπώς εργαστήκαμε πολύ σκληρά ώστε να μπορούμε να παρέχουμε τα απαιτούμενα μέσα και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αποκατάσταση βλαβών παντός είδους και για οποιαδήποτε μάρκα και μοντέλο Laptop ή Netbook.
Οι περισσότερες εταιρίες προτείνουν λύσεις τύπου ανακύκλωσης  και προσπαθούν να σας πουλήσουν καινούργιο Laptop δήθεν φθηνότερα.
Εμείς εν αντιθέσει είμαστε σε θέση να αποκαταστήσουμε κάθε είδους βλάβη του υπολογιστή σας και αυτό είναι και το πρώτο μας μέλημα.
Οι τιμές επιδιόρθωσης στην εταιρεία μας, απέχουν κατά πολύ από αυτές των αντιπροσωπειών και άλλων εταιρειών που καθιστούν την επισκευή ασύμφορη αναγκάζοντας τον πελάτη να πετάει τον υπολογιστή του και κατά συνέπεια τα χρήματά του.

Θέλετε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας; Σας κάνουμε προτάσεις για το τι χρειάζεται για να πετύχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση του Η/Υ σας.
Ό,τι κι αν χρειάζεστε σχετικά με την αναβάθμιση του υπολογιστή σας είμαστε σε θέση να σας το προσφέρουμε άμεσα και πάντα με προσεκτικές μεθόδους εγκατάστασης και απεγκατάστασης συσκευών.
Αναλαμβάνουμε επίσης την εγκατάσταση, επιδιόρθωση κι αναβάθμιση του software του υπολογιστή σας συμπεριλαμβανομένου του λειτουργικού συστήματος, με προτεραιότητα στο ελεύθερο λογισμικό.
Πάντα με γνώμονα το δικό σας συμφέρον σας, σε περίπτωση βλάβης του hardware του υπολογιστή σας, πριν σας προτείνουμε την αντικατάσταση του διερευνούμε την πιθανότητα επισκευής του.
Τέλος αναλαμβάνουμε το backup των αρχείων σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επισκευή Laptop

Πριν τον καθαρισμό

Επισκευή Laptop

Μετά τον καθαρισμό

Χάλασε η συσκευή σας;

Επισκευή με ένα κλικ!

Πατήστε εδώ